“ConnectedCooking. Okrepitev v vaši kuhinji.”

Ste pripravljeni na naslednji korak?

Naj vaša priprava hrane postane varnejša, hitrejša in lažja.

Povečajte zmožnosti vašega parno konvekcijskega aparata Rational s ConnectedCooking-om, našim digitalnim kuhinjskim sistemom za upravljanje: naložite kuharske programe, posodobite sistemsko programsko opremo in zabeležite HACCP podatke. Da bo vse lažje. Ne glede na to, kje ste.

 


Varčujte z energijo

Vedno lahko spremljate porabo energije za tekoči mesec. Pregledno, jasno in prilagodljivo z novo nadzorno ploščo v ConnectedCooking-u.

Merite čas odpiranja vrat

Analizirajte, kako dolgo traja postopek polnjenja in ali odpiranje vrat pečice po nepotrebnem povzroči izgubo energije v kuhinji. Oglejte si, kakšno porabo energije bi lahko prihranili z učinkovitim polnjenjem.

 

 

 


 

 

Upravljanje z recepti

Tako, da se vaši standardi kakovosti izvajajo povsod.

 
Ustvarite in upravljajte svoje ideje za recepte digitalno ali pa naj bo vaš navdih RATIONAL-ova knjižnica receptov. Enostavno z enim klikom prenesite programe priprave na vse parnokonvekcijske aparate RATIONAL v vaši mreži. V nekaj sekundah. Da lahko pripravite kvalitetno hrano, po vaših standardih. Ne glede na lokacijo in usposobljenost vaše ekipe v kuhinji.

 

 

Upravljanje celotne kuhinje

Bodite vedno na tekočem z dogajanjem v kuhinji.

 
Ostanite na tekočem, kjer koli ste: nadzorna plošča parnokonvekcijske pečice, samodejne posodobitve programske opreme, prilagojeni zasloni in obvestila v realnem času zagotavljajo informacije, preglednost, nadzor in občutek varnosti.


 

 

Vodenje higiene

Varnost je vedno zagotovljena.

 
Preprosto digitalno spremljajte, nadzorujte in dokumentirajte svoje HACCP podatke. Vse HACCP podatke je mogoče prenesti le z dotikom na zaslonu. Poleg tega je mogoče jasno prikazati stanje vaše kuhinje in stanje čiščenja ter ustvariti načrte čiščenja.

 

 

 

 

Prijavite se in začnite takoj

Uporabljajte ConnectedCooking na vašem mobilnem telefonu ali drugi napravi. Naložite brezplačno aplikacijo ConnectedCooking za iOS ali Android in dostopajte do kuhanja na daljavo.

 

Preprosto dodajte vaše aparate RATIONAL v ConnectedCooking in takoj izkoristite prednosti:
Upravljajte digitalne programe priprave, samodejno posodabljajte programsko opremo enote in dokumentirajte HACCP podatke.
Vse s pritiskom na gumb. Vse v nekaj sekundah. 

 

  HACCP podatki Programi kuhanja Software posodobitve Potisna sporočila Servisni podatki LAN/
Ethernet
WLAN/
WiFi
Oddaljen dostop MyDisplay
iCombi Pro
iCombi Classic - - -
iVario 4 - -
SelfCookingCenter1 3
VarioCookingCenter2 3 - -

 

 združljivo ○ opcijsko – nezdružljivo
1 od datuma proizvodnje 03/2017
2 od datuma proizvodnje 07/2017
3 WiFi adapter lahko kupite kot dodatno opremo
4 Standardno za vse enote iVario Pro, razen za model 2-XS

Povpraševanje