1. MultiFresh® EF
  2. MultiFresh® MF
  3. CP Multi

Hitri ohlajevalniki in šok zmrzovalniki.

Kvaliteta in čas, dve bistveni sestavini uspeha.Vsak kuhar želi biti kreativen in postreči hrano, ki s časom ne bo izgubila na kvaliteti in okusu! Hlad je bil vedno en izmed glavnih ohranjevalcev kvalitete jedi, hitro ohlajevanje pa ponuja najboljšo in trajno rešitev.

Osredotočenje na inovacije in zmžnost prisluhniti potrebam strank je podjetje pripeljalo do 4.generacije naprav - MultiFresh®.
V tej popolnoma novi liniji opreme boste našli različne aplikacije v procesih hitrega ohlajevanja in šok zamrzovanja hrane, vse pa imajo vključeno skrb za svežino produkta. Glavna inovacija v Multifresh®-u je Dynamic način dela, ki izbere najbolj primeren cikel obdelave za določen produkt (npr. meso, riba, zelenjava, testenine, pekarske proizvode, kreme,...)

Za vsak posamezni produkt je bil izdelan poseben program, ki zagotavlja vedno najboljše rezultate v obeh operacijah (ohlajevanju ali zamrzovanju), kjer skrbi za hrani najprimernejšo temperaturo v komori, hitrost kroženja zraka, vlago v komori in vlago samega produkta. Posvetili pa smo se tudi prilagoditvi delovnega procesa za vsako operacijo posebej. MultiFresh® je vaš osebni asistent, ki vas bo vodil v vsakodnevnem delovnem procesu in vam naredil delo enostavnejše in lažje! Naš glavni cilj je vedno ohraniti svežino produkta nedotaknjeno, kolikor mogoče dolgo, zato smo uvedli tudi nov sistem kroženja zraka,
ki je manj agresiven in ne povzroča poškodb na strukturi produkta.
 


MultiFresh® vsebuje mnogo tehnoloških inovacij kot je MultiSensor®, nova sonda za merjenje temperature jedra z več točkovnimi senzorji, prav tako je sonda oblikovana konično, kar omogoča lažji izvlek iz živila, ko je zamrznjeno. MultiRack® je novo, patentiranopremično držalo vodil za pladnje, ki ga lahko prilagajate vašim potrebam, npr. trenutno potrebujete vodila za pekarske pladnje, v naslednjem trenutku pa vodila za GN pladnje, poleg tega pa lahko tudi spreminjate število vodil in razmak med njimi. Sanigen® pa je nov sistem za zagotavljanje brezhibne hgiene v komori s pomočjo aktivnih ionov, ki se aktivirajo s pomočjo zraka in sterilizirajo komoro, vaše delovno orodje, tudi živila in najbolj odročne dele, ki jih z roko ne dodežemo.

Vse novosti in celoten koncept MultiFresh®-a pomeni nov korak v zgodovini hitrega ohlajevanja in šok zamrzovanja.
 

   pdf katalog Irinox EasyFresh Next katalog

   pdf katalog Irinox MultiFresh Next katalog

 

Povpraševanje