1.  iCombiPro®
  2. iCombiClassic®
  3.  Dodatna oprema

RATIONAL – podjetje za kuharje.

Ljudem, ki jedi termično pripravljajo v profesionalnih kuhinjah in menzah, ponujamo kar se da največjo uporabnost.


 

Parnokonvekcijski aparat iCombi Pro®

Parnokonvekcijski aparat iCombiClassic®

 

 

 

Največ koristi za naše stranke

 

Največ koristi za naše stranke: to je cilj, ki mu sledimo že 50 let. Začelo se je z razvojem prvega konvektomata oz. parnokonvekcijskega aparata, ki je revolucionaliziral svet toplotne priprave hrane. Od takrat sledimo poti specializacije in se pri tem orientiramo izključno po željah in potrebah svojih uporabnikov. Zato lahko vaše težave rešujemo na najboljši možni način – bolje kot ostali.
Razlog za to se skriva v širini našega razumevanja: v prvi vrsti se ne ukvarjamo samo z izdelavo konvektomatov oz. parnokonvekcijskih aparatov, ampak se osredotočamo tudi na inovativno reševanje težav, s katerimi se srečujejo kuharji vsak dan. In ravno to se odraža tudi v našem razvoju, pri fizikih, inženirjih, prehranskih strokovnjakih in kuharjih, ki letno porabijo okoli 25 ton živil, da bi nadgrajevali in izpopolnjevali raznolikost uporabe za naše uporabnike.
 
Termična priprava jedi je močno povezana z inženirstvom in znanjem o prehrani in – predvsem: s kuhanjem. Ravno zato nismo le podjetje za kuharje, ampak z več kot 250 kuharskimi mojstri tudi podjetje kuharjev. Ne znamo le izdelovati konvektomatov in parnokonvekcijskih aparatov,  ampak tudi inovativno rešujemo vsakdanje težave kuharjev.
V prvi vrsti imamo v mislih uporabnost in zadovoljstvo svojih strank in njihovih gostov. Zato se iz dneva v dan ukvarjamo s pomembnimi kuharskimi podrobnostmi. Tudi s tem, kako je mogoče na preprost način in učinkovito pripraviti vrhunske jedi. In zaradi tega smo postali vodilno podjetje tako na tehnološkem področju kot na tržišču.

 


Naša obljuba strankam

 

Zagotavljamo vam, da je bila vaša odločitev za nakup parnokonvekcijskega aparata pravilna zaradi:

Principa trajnosti
Začne se z razvojem izdelka. V sodelovanju z univerzami iščemo inovativne rešitve, kako zmanjšati porabo virov. Proces se nadaljuje v okolju prijazni proizvodnji, kar velja posebej za virom prijazno logistiko distribucije, kot tudi za sprejem in recikliranje naših starih parnokonvekcijskih aparatov in univerzalnih prekucnih ponev. Še posebej pa to velja za uporabo naših konvektomatov oz. parnokonvekcijskih peči v kuhinjah naših strank. Pri čemer se z uporabo parnokonvekcijskega aparata iCombi® prihrani velik del energije, vode in časa zaradi optimalnih postopkov priprave.

Preverjene kakovosti izdelka
Proizvodi RATIONAL so robustni, skrbno obdelani in izdelani v obratu v Nemčiji. Pri tem je pomembno, da končna izdelava poteka po principu „en človek – ena naprava“. Vsak zaposleni v montaži pri tem prevzame popolno odgovornost za kakovost izdelka, ki ga dokonča. Na koncu je osebno, s svojim imenom naveden na tipski ploščici, tisti ki je odgovoren za kakovost naprave. Sodelovanje z našimi sistemskimi dobavitelji temelji na najvišjih standardih kakovosti. Nenehno si prizadevamo za izboljšave, kot tudi za zagotavljanje zanesljivosti in dolge življenjske dobe svojih izdelkov. Kakovost naših parnokonvekcijskih aparatov in postopkov redno nadzirajo mednarodno priznani inštituti.

Naša servisna mreža
Zaradi goste mreže demonstracijskih kuhinj z rednimi predstavitvami, se lahko na zelo preprost način prepričate o kakovosti, možnostih uporabe, odlični ekonomičnosti in preprostemu upravljanju s parnokonvekcijskimi pečmi in prekucnimi ponvami. Tudi po opravljenem nakupu van nudimo obsežen paket storitev. Med podporo uporabnikom spada tudi profesionalno izobraževanje. Poleg tega imamo po vsem svetu na voljo gosto servisno mrežo. SERVISNI PARTNERJI RATIONAL še isti dan uredijo 80 % zahtevkov. Ta inovativni servisni koncept vzdržuje visoki nivo medsektorskega servisnega upravljanja. Naša zahteva ni le zagotavljanje kakovosti naših izdelkov, ampak si tudi vsak dan znova želimo, da bi bili uporabniki vedno bolj zadovoljni.

 Povpraševanje