“Vedno smo vam na voljo.”

Trajna uporaba. Vedno smo na vaši strani.


S svojimi obsežnimi servisnimi storitvami bomo poskrbeli, da boste že od samega začetka kar se da najbolj izkoristili svojo investicijo – do izteka njene življenjske dobe.


Svetovanje in načrtovanje
Z veseljem vam bomo pomagali poiskati rešitev za posebne izzive v vaši kuhinji. Poleg tega vam bomo brezplačno svetovali glede načrtov za prenovo ali novogradnjo kuhinj.

Preizkus
Pogovorite se z našimi prodajniki, preprosto preizkusite RATIONAL SelfCookingCenter® 5Senses. Zadošča en telefonski klic.

Namestitev
Namestitev aparata SelfCookingCenter® 5Senses je zelo preprosta. Poleg tega ponujamo številne rešitve pri namestitvi v zahtevnih arhitekturnih okoljih. Za hitro in strokovno namestitev skrbi naša mreža servisnih partnerjev RATIONAL.

Svetovanje na mestu uporabe
Po potrebi bo eden od naših izkušenih kuhinjskih mojstrov opravil tudi individualno uvajanje kar v vaši kuhinji.Academy RATIONAL
Izkoristite posebej za vas pripravljene programe seminarjev in pod vodstvom izkušenih kuharskih mojstrov RATIONAL-a boste tudi sami postali pravi SelfCooking Center® profesionalec.

Chef Line®
Kolegialna pomoč kuharja kuharju. Pri vseh vprašanjih glede uporabe se lahko 365 dni v letu obrnete na izkušnje naših mojstrov RATIONAL. V osebnem pogovoru boste hitro in brez težav dobili strokoven nasvet in preizkušene nasvete, ki jih potrebujete.

ClubRATIONAL
Ostanite na tekočem, obiščite edinstveni poučni in komunikacijski portal z mnogimi vznemirljivimi in uporabnimi storitvami in delite s svojimi kolegi znanje in izkušnje iz prve roke. Brezplačno posodabljanje vašega aparat SelfCookingCenter® 5Senses.
Servisni partner RATIONAL
Vedno v vaši bližini, vedno na voljo. Mreža kvalificiranih in predanih servisnih partnerjev RATIONAL vam ponuja hitro pomoč pri vseh tehničnih težavah, vključno z zagotovljeno oskrbo z rezervnimi deli, tehnično linijo za pomoč in nujno pomočjo ob vikendih.

Vračanje in recikliranje
Konec, ki ga dejansko ni. Že na začetku smo dejali, da SelfCookingCenter® 5Senses vse vidike učinkovitosti virov, torej tudi visoko stopnjo sposobnosti recikliranja naših starih aparatov, ki jih pri vas brezplačno prevzamemo in vrnemo v tovarno na predelavo. To ni konec kot tak, saj naše številne stranke po dolgih letih aparat vrnejo in izberejo novega.
 

 

 

Povpraševanje