1.  iCombiPro®
  2. iCombiClassic®
  3.  Dodatna oprema

“iCombiClassic® in iCombiPro®”

Dodatna oprema RATIONAL – Pravi dodatki za vaš uspeh.


Veste kako deluje, iCombi Classic ter iCombi Pro je vaše orodje, ki vas podpira na poti do želenih rezultatov. Tudi s pravo dodatno opremo. Od žar plošče z izjemno toplotno prevodnostjo, zmogljive klasične ali kondenzacijske nape, do praktično izdelanega podstavka. Ne glede na to, čemu je namenjena dodatna oprema, imajo vsi izdelki nekaj skupnega: so vzdržljivi in zmorejo veliko. Vsak dan.

Oprema mora biti robustna, primerna za trdo delo v profesionalni kuhinji in biti zmožna vsak dan veliko pretrpeti. To pri podjetju RATIONAL velja tako za vstavne vozičke, kot tudi za plošče za žar in pizze, kondenzacijske nape in tudi za posode iz nerjavečega jekla Samo z originalno dodatno opremo RATIONAL lahko v celoti izkoristite vrhunske zmogljivosti aparatov iCombi Classic in iCombi Pro. S tem vam bodo vnaprej ocvrti proizvodi, piščanci, pekovski izdelki in pečena zelenjava resnično uspeli. Tudi zrezek bo dobil značilen žar vzorec.

Letak dodatna oprema si lahko prenesete tukaj  (.pdf) »


 

Posode in mreže Gastronorm
Posode in mreže RATIONAL iz oplemenitenega jekla so na voljo v velikostih 2/1, 1/1, 1/2 in 1/3 Gastronorm (GN). Za izvrstne rezultate pri peki so vam na voljo granitemajlirani pekači, kot tudi pekači iz aluminija s prevleko proti prijemanju v izvedbi GN in pekarski normi. Za klasično peko vam priporočamo perforirane pekače, prevlečene s teflonom, v izvedbi GN in pekarski normi.

Pekač za mafine RATIONAL
Zaradi močno gibljivega materiala se popolnoma izognete prijemanju. Oblike pekačev so primerne za pripravo flanov, kruhovih narastkov, najrazličnejših desertov, poširanih jajc in mnogih drugih jedi.

Mreža CombiGrill® RATIONAL
Z mrežo CombiGrill® RATIONAL boste na hitro zapečenih jedeh, ribah in zelenjavi ustvarili popoln vzorec žara. Izdelek CombiGrill® RATIONAL je zelo robusten in ima dolgo življenjsko dobo. 3-slojna obloga TriLax® pomaga, da se izdelki zapečejo, in je odporna proti vročini in lugom.

Plošča za žar in pizze RATIONAL
S ploščo za žar in pizze lahko pripravite vse vrste pizz, kruhkov in nevzhajanih pogač. Zaradi izjemne prevodnosti toplote je dosežena optimalna kakovost. Hrbtno stran lahko uporabite za peko zelenjave, zrezkov, pa tudi rib - in to s popolnim vzorcem žara.

RATIONAL CombiFry®
200 porcij ocvrtega krompirčka brez uporabe maščobe in le v 15 minutah. S patentirano košaro CombiFry® je prvič mogoče pripraviti velike količine predhodno ocvrtih izdelkov. Stroški nakupa, skladiščenja, kot tudi odstranjevanja maščob popolnoma odpadejo.

Mreže za race in piščance Superspike
Stoječa postavitev piščancev in rac poskrbi za posebej sočne prsi, kot tudi za hrustljavo in enakomerno zapečeno kožo.

Multibaker
Multibaker je uporaben za pripravo večjih količin jajc na oko, omlet, krompirjevih palačink in tortilj. Zaradi posebne teflonske obloge se jedi ne bodo prijemale.

Sistem Finishing® za bankete
Sistem Finishing® sestavljata vstavni voziček za krožnike in thermocover (termo pokrivalo). V vstavni voziček za krožnike lahko za Finishing® pripravite do 120 krožnikov z največjim premerom 31 cm. S thermocover RATIONAL boste lahko za do 20 minut premostili čakalni čas med Finishing®-om in postrežbo hrane. 

UltraVent®
S kondenzacijsko tehnologijo UltraVent® se para, ki izhaja, poveže in odvede. Instalacije odvajanja zraka niso potrebne. Namestitev je preprosta in naknadno mogoča v vsakem trenutku. Zunanji priključek ni potreben.

UltraVent® Plus
V primerjavi s kondenzacijsko tehnologijo UltraVent® je UltraVent® Plus opremljen s posebno filtrsko tehniko. Na ta način se izognete tako pari, kot tudi nadležnemu dimu, ki nastaja pri peki in pečenju na žaru. Aparate RATIONAL lahko zato namestite tudi na kritičnih mestih, kot so na primer izdajni pulti.

 

 

Posebna čistila RATIONAL
Za optimalen uspeh pri čiščenju so razviti, določeni in dovoljeni le originalni proizvodi RATIONAL. Čistilo odstrani še posebej močno umazanijo, ki lahko nastane pri temperaturah nad 200 °C. 

Povpraševanje